Hero Image - 2022-09-20T180304.323.png

TIM.

Hey, leuk om je hier te zien! Ik ben Tim Beens en ben stagiair bij dit toffe bedrijf! Meer te weten te komen over mij? Scroll dan even verder!

+31 6 4393 3909

  • LinkedIn
  • Instagram

"Veel leren in een gezellige werksfeer doe je hier!"

In de 3e klas op de middelbare school moest ik een keuze maken voor een vakkenpakket. Het design-vak heb ik altijd interessant gevonden en hierom ook de keuze gemaakt om me verder te specialiseren in design. Gelukkig heeft deze keuze positief uitgepakt en haal ik enorm veel voldoening uit het grafisch designen.

Momenteel volg ik de opleiding Mediavormgeving aan het Cibap in Zwolle en heb het hier erg naar mijn zin. In het eerste jaar van mijn opleiding heb ik een breed vakkenpakket gehad zodat ik me kon oriënteren op de verschillende soorten van grafisch vormgeven. Na het eerste jaar kwam ik erachter dat mijn interesse vooral ligt bij het editen van video's en grafisch vormgeven.

 

Tijdens de eerste weken van mijn stage bij 22Marketing. kan ik goed mijn opgedane kennis en ervaring toepassen in de praktijk. Ik hou me bij 22Marketing. bezig met het grafisch aspect van online marketing. Denk hierbij aan het vormgeven van Instagram story's, logo-animaties en het ontwikkelen van bedrijfsdocumenten in de huisstijl. Hiervoor maak ik gebruik van diverse Adobe programma's. 

Ik kijk uit naar het verdere verloop van mijn stage!