top of page

DATAVERZAMELING & -VISUALISATIE.

WAT IS DATAVERZAMELING & -VISUALISATIE?

Data is de sleutel tot online succes. Zonder waterdichte cijfers, geen resultaat. Met dataverzameling meten we iedere beweging op je website en social kanalen. Aan de hand van die data bepalen de performance van al onze diensten. Zo houden we altijd inzicht in de behaalde resultaten en wat iedere bestede euro oplevert. 

 

Met een waterdichte datastructuur wordt inzichtelijk hoe de uitingen presteren. Welke knoppen, teksten en afbeeldingen slaan aan bij je doelgroep? En welke juist niet? Door constant te sturen op cijfers, sturen we op feiten en niet op aannames.

Dataverzameling en -visualisatie.jpg
Afbeelding van WhatsApp op 2022-11-02 om 14.43.47.jpg

WAAROM BELANGRIJK?

Zonder inzicht te hebben in de prestaties van je website, social kanalen en campagnes, ontbreekt er inzicht in de behaalde resultaten. Daarnaast schiet je simpelweg met hagel. Met data stel je targets, bepaal je KPI’s en creëer je een doorgronde aanpak.

>

VOORDELEN.

Realtime inzicht
Op maat gemaakt
Inzicht in alle online resultaten
Transparante data
Resultaten per kanaal
Oneindige mogelijkheden

DASHBOARD.

Op een juiste manier data verzamelen is één, die data op een overzichtelijke manier inzichtelijk krijgen is twee. Zonder overzicht in de verzamelde data kunnen er geen conclusies getrokken worden. Daarom visualiseren we de bergen data in een overzichtelijk dashboard. Hiermee krijg je in een oogopslag inzicht in de behaalde resultaten per kanaal, pagina, plaats, etc. De dashboards zijn volledig op maat en naar wens gemaakt. 

Ohja, de resultaten zijn ook nog eens real-time. Zo kun jij vanaf je luie stoel de resultaten van je website live volgen. Klinkt goed toch?

bottom of page