top of page
Rinske Westhoff.jpg

RINSKE.

Hi, leuk je hier te zien! Aangenaam. Mijn naam is Rinske Westhoff, founder en social strateeg van 22Marketing. Laten we kennismaken! 

 

+31 6 4242 8558

  • LinkedIn
  • Instagram

"Mijn doel? Jouw bedrijf een online autoriteit."

Sinds ik me kan herinneren ben ik gefocust op details. Dat kleine oorbelletje bij iemand, een kettinkje, een subtiel merkje ergens op, you name it. Dit zorgt voor een kritische blik, ook in mijn werk. Dagelijks ben ik op verschillende social media kanalen te vinden, het zal je dan misschien ook niet verbazen dat mijn schermtijd rond de 8 uur per dag is. Hierdoor ben ik altijd op de hoogte van updates, ontwikkelingen en trends. Deze kennis pas ik toe voor verschillende partners en hun social kanalen. 

 

2018 was het jaar waarin ik gestart ben met mijn eigen bedrijf in social media management. Langzamerhand mocht ik dit uitbouwen tot het moment dat Jelmer en ik besloten samen verder te gaan. Samen bieden we het totaalplaatje aan binnen online marketing. Van content creatie tot Google Advertising. Wij weten precies aan welke knoppen we moeten draaien om jouw onderneming neer te zetten op de online kaart. 

 

Online marketing is vaak snel schakelen, dit zorgt ervoor dat wij ons blijven ontwikkelen binnen ons vakgebied en op de hoogte zijn van ontwikkelingen en trends. Zo werk jij samen met professionals die de taal spreken en jouw doelstellingen begrijpen

 

Genoeg over mij, benieuwd naar jouw verhaal! Laat hier je gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact met je op! 

CONTACT.

Bedankt voor je bericht!

bottom of page