top of page

KNALLEND 2024 IN!

STAP 1

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN.

Goede dingen beginnen met een goed gevoel. En lekkere koffie. Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreken we de wensen en behoeftes van jouw bedrijf. Hoe ziet je doelgroep eruit, wat is de huidige situatie en waar wil je heen als bedrijf. We halen alle benodigde input op die nodig is voor een doorgronde aanpak en strategie. Geen zorgen! De eerste kennismaking is geheel vrijblijvend. Een goede klik is namelijk de basis van een krachtige samenwerking. 

STAP 2

MARKETINGPLAN

OP MAAT.

Hebben we een klik? Goed teken! Onze handen zijn inmiddels behoorlijk gaan jeuken na onze kennismaking. Alle verzamelde input vertalen we naar een marketingplan op maat, speciaal voor jouw bedrijf. In dit allesomvattende plan worden de kanalen, strategieën en doelen besproken. Dit uitgebreide plan is direct implementeerbaar. Besluit je hem door ons uit te laten voeren? Dan is 'ie helemaal gratis!

STAP 3

GAS EROP.

Eens met de plannen? Tijd om te gassen! Voor we beginnen zorgen we voor een waterdichte datastructuur. In een op maat gemaakt dashboard zien jij en wij realtime in 1 oogopslag wat iedere bestede euro oplevert. We ontwikkelen rake campagnes in lijn met jouw doelstellingen en de vastgestelde strategie. De resultaten stromen binnen en worden maandelijks vertaald naar een overzichtelijke rapportage.

STAP 4

MONITOREN &  OPTIMALISEREN.

Succesvolle online marketing gaat niet over 1 nacht ijs. Door constant te testen, optimaliseren en verbeteren halen we steeds meer uit jouw marketingbudget. Aan de hand van data krijgen we inzichtelijk op welk moment we waar aanwezig moeten zijn voor online resultaat. We blijven ons constant ontwikkelen en passen nieuwe online ontwikkelingen toe in jouw campagnes.

ZIJ GINGEN JE VOOR.

GROEI JIJ MET ONS MEE?

NEEM CONTACT OP

whatsapp.png
email.png
linkedin.png
location.png
bottom of page