top of page

HEY ONDERNEMER, JE LAAT  ONLINE OMZET LIGGEN.

image_edited.png

HERKEN JE DAT?

Je wilt bezig zijn met de dingen waar jij goed in bent, en dat is al tijdrovend genoeg. Hierdoor kun je de snelle ontwikkelingen binnen online marketing eigenlijk niet bijbenen en belandt jouw marketingstrategie op een zijspoor. Gemiste kans! Jouw concurrentie timmert namelijk behoorlijk aan de weg. Herkenbaar? Lees dan vooral verder.

 

Een aantal feiten op een rij: 93% van jouw doelgroep zit minimaal 1x per dag op één van de social media kanalen. Dagelijks scrollen we 160 meter op onze smartphone en worden er wereldwijd 3,5 miljard zoekopdrachten uitgevoerd op Google. Tollen jouw ogen al bij het zien van deze cijfers? Snappen we. Wij helpen je uit de brand!

KLAAR VOOR DE START  

Onze handen beginnen namelijk te jeuken bij die cijfers. De mogelijkheden binnen online marketing zijn enorm. Dagelijks zet ons team zich in voor onze klanten. Hierin hebben we maar 1 doel: jouw bedrijf online op de kaart zetten en een winstgevende marketingstrategie uitrollen.

 

We zijn een full-service online marketingbureau, wat betekent dat we jou volledig ontzorgen in jouw online marketing. Dat doen we inmiddels voor meer dan 25 klanten in verschillende branches, en daar zijn we best wel trots op!

image_edited.png

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN.

✓ Transparantie in behaalde resultaten

WIL JIJ:

✓ Meer klanten, leads en online omzet

✓ Jouw doelgroep bereiken op de juiste kanalen

✓ Transparantie in behaalde resultaten

 Een concrete scan met handvatten om jouw

      online marketing te verbeteren

DEZE VINKEN WIJ AF:

✓ Betrokken & persoonlijk contact

✓ Winstgevend staat bij ons altijd op 1

✓ Ons team beschikt over alle disciplines

✓ Een data gedreven werkwijze, al ons werk                        onderbouwen we met cijfers

Quickscan
image.png
image_edited.png

GRATIS QUICKSCAN

Jelmer_edited.png
Rinske Westhoff.jpg

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Met deze gratis quickscan nemen we alle interessante kanalen voor jouw bedrijf onder de loep. Je ontvangt een rapport met kansen, verbeterpunten en tips. Met deze quickscan krijg jij inzicht in de potentie van de verschillende online marketingkanalen, toegespitst op jouw bedrijf!