top of page
zwart_edited.jpg

ONLINE MARKETING.
GENEMUIDEN

Hulp nodig bij online marketing in Genemuiden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw bedrijf nog succesvoller wordt op het gebied van online marketing. 

Jouw online marketing naar een hoger niveau tillen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

GENEMUIDEN

ONLINE IMPACT.

22Marketing. helpt ondernemers in Genemuiden met het behalen van online resultaat. Wij vertalen een stormvloed aan data naar begrijpbare rapportages en adviezen. We zetten jouw bedrijf in Genemuiden online op de kaart, door gebruik te maken van diverse kanalen en online marketing die raakt. Door onze data gedreven werkwijze kunnen we jouw doelgroep nauwkeurig benaderen. 

 

Benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn? Vul dan het contactformulier in.

PARTNERS.

blauw grijs.png
blauw grijs.png
output-onlinepngtools (9).png

SOCIAL MEDIA ADVERTISING.

Met social media advertising focus je op het (betaald) adverteren via verschillende social media kanalen zoals Instagram, Facebook, Linkedin & Pinterest. Social media advertising biedt de mogelijkheid om gericht jouw doelgroep te selecteren. Hierdoor worden je advertenties alleen getoond aan relevante personen.

 

Het unieke dataverzameling systeem van de social media platformen verzamelt data. Hoe meer data, hoe beter de resultaten. Deze data wordt toegepast op de campagnes zodat je sneller je advertentiedoelstellingen behaalt.

image.png
image.png

GOOGLE ADS.

Google advertising wordt ook wel SEA genoemd. SEA staat voor Search Engine Advertising. Google ads biedt de mogelijkheid om betaald te adverteren op alle platformen die Google beheert. Denk hierbij aan de welbekende zoekmachine, Gmail, display en YouTube.

 

Met Google ads adverteer je op specifieke zoekwoorden van jouw potentiële klant. Hiermee is het een geavanceerd advertentieplatform waar miljoenen bedrijven dagelijks gebruik van maken.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT.

Social media kanalen zijn jouw online etalage. Consumenten willen graag inspiratie op doen via social media, de uitgelezen kans om jouw product of merk op de online kaart te zetten! Wij zorgen voor consistentie en creativiteit op jouw social kanalen.

Zo creëren we een succesvolle social strategie die past bi jouw wensen en bedrijf en zorgen we ervoor dat er consistent geplaatst wordt. 

image.png
Influencermarketing 22.webp

INFLUENCER MARKETING.

Influencers zijn er al zo lang als we leven, we worden namelijk al eeuwenlang door anderen beïnvloed. Vandaag de dag is dit door mensen die het internet domineren. Door influencers in te zetten voor jouw product of dienst creëer je brand awareness.

 

Je bouwt hierdoor aan een relatie tussen jouw product of dienst en hun volgers. Daarnaast zorgen influencers voor verkeer naar jouw social kanalen en website resulteert in conversies!

Data is de sleutel tot online succes. Zonder waterdichte cijfers, geen resultaat. Met dataverzameling meten we iedere beweging op je website en social kanalen. Aan de hand van die data bepalen de performance van al onze diensten. Zo houden we altijd inzicht in de behaalde resultaten en wat iedere bestede euro oplevert. 

 

Met een waterdichte datastructuur wordt inzichtelijk hoe de uitingen presteren. Welke knoppen, teksten en afbeeldingen slaan aan bij je doelgroep? En welke juist niet? Door constant te sturen op cijfers, sturen we op feiten en niet op aannames.

Analytics_logo-1200x675_edited.webp

DATAVERZAMELING & VISUALISATIE.

image.png

CONTENT CREATIE.

Content met onze content. Met een in-house fotograaf, uitgebreide kennis van de Adobe programma's en met oog op converterende visuals ontzorgen we je van A tot Z op het gebied van content creatie. Van portretfotografie tot het schrijven van productteksten. En van het in de huisstijl opmaken van social posts tot het schieten van sfeerbeelden.

Als ware contentfanaten nemen we graag de touwtjes van jouw bedrijfscontent in handen.