top of page

BEERTJE.

Hi, leuk om kennis te maken! Ik ben Beertje Peute, studente marketing & communicatie en de komende tijd ga ik het team versterken als marketing stagiaire. Wil je meer over mij weten? Scroll dan even naar beneden!

+31 6 4296 7168

  • LinkedIn
  • Instagram

"Het proces van een idee naar daadwerkelijke content vind ik enorm leerzaam en interessant"

Vol enthousiasme volg ik de opleiding marketing and communication studies op het Deltion college. marketing is een heel breed vak, dat merk ik ook op school. Mijn interesse ligt vooral in het content creëren en schrijven, tijdens mijn stage zal ik vooral daar veel mee bezig zijn. Binnen het team van 22Marketing. zit ik goed op mijn plek, ik krijg veel vrijheid maar tegelijkertijd ook de juiste begeleiding!

 

Als ik mezelf zou moeten omschrijven, zijn er eigenlijk drie woorden die in mij opkomen: enthousiasme, doorzettingsvermogen en leergierigheid. Dat laatste moet zeker goed komen, want leren, kan ik hier zeker! Het proces van een idee naar daadwerkelijke content vind ik enorm leerzaam en interessant. Daarnaast word ik enthousiast van het ontdekken wat wel en niet werkt. Ik kijk uit naar een toffe en leerzame tijd! 

Ps. ken je Collin al?

bottom of page